Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Προβολή της επιχείρησης

Η διαφήμιση και η σωστή προώθηση των προϊόντων/υπηρεσιών είναι από τα βασικότερα στάδια επιτυχίας μιας επιχείρησης.

Η ΕΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ μπορεί να βελτιώσει την ανταγωνιστική θέση των προϊόντων/υπηρεσιών σας με τη σωστή προβολή τους. Ενδεικτικά, αναλαμβάνει το σχεδιασμό της «διαφημιστικής εκστρατείας» των προϊόντων ή της επιχείρησης σας σε διάφορα κανάλια μαζικής επικοινωνίας, την παρουσίαση της δραστηριότητας σας ή των υπηρεσιών σας μέσω διαφόρων εκδηλώσεων ή χορηγιών και την ανάπτυξη σχέσεων με το αγοραστικό κοινό. Αναλαμβάνει την παρουσίαση σε δελτία τύπου ή την προώθηση με newsletters.

Εξαγωγικός Προσανατολισμός

Η μείωση στην κινητικότητα της εσωτερικής αγοράς και η έλλειψη ρευστότητας, αλλάζουν το επιχειρηματικό περιβάλλον της χώρας και στρέφουν το ενδιαφέρον των ελληνικών επιχειρήσεων στο εξωτερικό. Η ανάγκη για επιβίωση και κερδοφόρα λειτουργία των επιχειρήσεων αυξάνει συνεχώς την ανάγκη για επέκταση των δραστηριοτήτων και τον προσανατολισμό τους σε άλλες αγορές που μπορούν να απορροφήσουν μέρος της παραγωγής.

Η ΕΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ με μια ομάδα έμπειρων συμβούλων μπορεί να υποστηρίξει το άνοιγμα της επιχείρησης σας σε νέες αγορές του εξωτερικού. Με την έρευνα και την επιλογή των κατάλληλων αγορών, την διαφήμιση της στο εξωτερικό, την ανάπτυξη των πωλήσεων και την σωστή προώθηση των προϊόντων θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την επιτυχή είσοδο της επιχείρησης σας στο εξωτερικό εμπόριο.